Workshopprogramma Shkorey

Op 28 september 2023 vindt de landelijke lancering van de game Shkorey plaats. Shkorey is een tweetalige mobiele game over relaties, seksualiteit en kinderen opvoeden in Nederland, gemaakt met en voor Eritrese jongeren. Via onderstaande workshops leert u meer over hoe Shkorey werkt, welke toepassingsmogelijkheden er zijn in uw werkpraktijk en hoe wij ons proces van co-creatie tussen Eritrese jongeren en diverse professionals is ingericht. U kiest zelf welke workshop(s) uw voorkeur heeft.  

Doe mee met de workshops, en maak kennis met Shkorey en de mensen achter dit project! 

28 september 2023 
De workshops zijn online 

U kunt inbellen met de volgende Skypelink: https://bit.ly/workshopshkorey

09:30 – 10:30 – Workshop ‘Hoe werkt Shkorey?’

Toelichting in beeld en geluid op hoe de game eruit ziet, en welke functionaliteiten erin zitten. U kunt de huidige versie alvast hier downloaden.

Let op: Voor 28 september volgt nog een update van de huidige versie. Hier hoeft u niks voor te doen.  

Bel in voor deze workshop via https://bit.ly/workshopshkorey

11:00 – 12:30 – Workshop ‘Shkorey in uw werkpraktijk’

Interactieve workshop waarbij u, aan de hand van een voorbeeldcasus en onze handleidingen, met anderen in gesprek gaat over toepassingsmogelijkheden van Shkorey.

Bel in voor deze workshop via https://bit.ly/workshopshkorey

14:00 – 15:00 – Workshop ‘Co-creatie met Eritrese jongeren’

Interactieve presentatie over hoe de co-creatie met Eritrese jongeren binnen Shkorey is vormgegeven. Met veel ruimte voor vragen. 

Let op: Deze workshop is geannuleerd. Workshopleiders Daniel Tuem en Giel Hekker zijn aanwezig bij het inbel-uur om 15:00 en kunnen dan met u in gesprek omtrent onze aanpak van co-creatie met Eritrese jongeren. 

 

 

15:00 – 16:00 – In gesprek met de mensen achter Shkorey

Tijdens dit uur kunt u op een zelfgekozen tijdstip inbellen om in gesprek te gaan en uw vragen te stellen aan de mensen achter Shkorey. Hierbij zullen o.a. de projectleiders, leden van het projectconsortium en Eritrese jongeren aanwezig zijn. 

Bel in voor deze workshop via https://bit.ly/workshopshkorey

Bij vragen over dit programma of persverzoeken kunt u contact opnemen via info@shkorey.nl.